Referanser

Else Strøm Larsen – Vidsyn, Forum Jæren

Jeg har hørt  Iren Førland ved flere anledninger opp igjennom årene. Både som endel av konserter, musikaler/show og som innleid artist til arrangement her i Vidsyn. Trenger du en sterk vokalist med en stemmeprakt av de sjeldne anbefaler jeg henne på det varmeste. Det er alltid en stor glede å høre Iren synge!

 

Elin Holta – Brud 2014

Iren løftet bryllupet vårt 10 hakk med hennes flotte stemme og nydelige sanger. Iren sang både i kirken og på festen etterpå, hvor jeg har fått flere tilbakemeldinger fra gjester hvor fantastisk bra Iren var. Hun sang forskjellige type sanger og er veldig allsidig. Hun skrev også personlige tekster til meldodier jeg hadde valgt ut, og det var virkelig imponerende å se hvordan Iren omgjorde stikkord og historier om oss til følelser i sangene. Jeg vil virkelig anbefale Iren til alle form for arrangement, hvor en kan være sikker på at en får en profesjonell og fantastisk sanger!

 

Herdis Høiland – Unge SPOR medlem

For meg har Iren plutselig fått en utrolig viktig del av mitt ungdomsliv. Jeg var lenge en av de som bare gikk på forestillingene hun satte opp med Unge SPOR. Jeg var selv redd for å melde meg inn, og møte opp på audition, i frykt for å ikke være god nok. Jeg husker hvordan høydepunktet med alle forestillingene var den ene sangen som Iren sang, og jeg satt lenge med frysninger etterpå. Enten det var Celine Dion, eller Queen, var inntrykkene store, og mange av disse sangene blir husket av mange i lang tid.

I 2012 tok jeg mot til meg og sendte søknad selv, kom inn, og var livredd. Jeg husker at Iren var en av de aller første jeg fant trygghet hos når jeg begynte høsten etter, noe som skulle være veldig viktig for meg i ettertid. Ikke bare er Iren et enormt imøtekommende og hyggelig menneske. Men hun er et menneske som ser alle, tar seg tid til alle, og hører på alle. Det er ikke noe jeg kan se for meg jeg ikke kan ta opp med Iren, og det er derfor hun er så viktig for alle ungdommene i Unge SPOR. Det å føle at du alltid blir sett og satt pris på er en følelse mange kanskje ikke kjenner igjen, men Iren har absolutt gjort inntrykk og skapt trygghet hos alle og enhver.  

Ikke bare har hun en stemme av gull og edelsteiner, men jeg er ganske sikker på at hjertet er minst like bra.